OM OSS

OM OSSDinghy Sail Racing har verkligen ett utbud av spännande val av Optimister då vi erbjuder Faccenda, Nautivela och Fighter. Vi säljer marknadens bästa Optimister enligt min mening.

För ILCA så har vi valt Nautivela som verkligen har fått ihop en välbyggd och snabb ILCA.

Dinghy Sail Racing har också breddad utbudet av segel då vi nu kan erbjuda 3FL från Italien också. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder CD-Sails, OneSails, 3FL, Jsail, Olimpic Sails och North Sails.

Anledningen att vi vill jobba med alla dessa segel är att vi vet att era barn är olika och seglen har lite olika egenskaper så vi vill kunna hjälpa alla på bästa sätt.

Inom ILCA är det lättare då det enbart finns 3 olika segel Hyde, NielPryde och North Sails. Dessa ska vara identiska.


Ni kommer inte att bli besvikna om ni anlitar Dinghy Sail Racing.


Dinghy Sail Racing AB har fördelen att kunna erbjuda er Faccenda, Nautivela och Fighter optimister vilka är i världsklass. I dagens stora mästerskap är dessa märken högt representerade i resultatlistorna. Faccenda, Nautivela och Fighter är precis vad en tävlingsseglare vill ha.


Se också mina tillbehör med enbart erkänt bra kvalitet, som Optiparts, OptiNew, Optimast, OptiMAX, Ronstan, Harken, Liros, Ripper Covers. CD Sails, North Sails, Olimpic Saiuls och OneSails


ANMÄL ER TILL NYHETSBREV


Få erbjudanden och

nyheter


© Copyright. All Rights Reserved.

 
 

Följ med vad som händer inom optimistklassen och ta del av erbjudanden av lämpliga tillbehör.