Nyheter

Faccenda Optimist


Faccenda är en Optimist som verkligen har fått stort intresse från många av världens bättre Optimistseglare, vilket vi på Dinghy Sail Racing vill kunna erbjuda våra Optimistseglare i Sverige och Norge. Samarbetet är påbörjat och de första Optimisterna är påväg att tillverkas och levereras till Sverige.

Nyhet: 2022-11-30

3FL Sail Design Optimistsegel


3FL är ett Optimistsegel som Daniele Ricci designat med hjälp av sin bror Simone Ricci som var Marco Gradonis coach. Deras framgångar med seglet är fantastiskt då de under 2022 vann Italienska, Spanska, Grekiska samt Turkiska (Tjejer) mästerskapen. Det är ett enkelt segel att trimma där många har förutsättningar att lyckas bra. Finns det intresse av 3FL seglel så kontaka oss på Dinghy Sail Racing så kan vi ha vissa möjligheter till extremt bra förutsättningar för ett nytt segel för en mindre peng. Detta är ett begränsat erbjudande där redan ett segel är utlovat.

Nyhet: 2022-11-30

Fighter Optimist nu hos Dinghy Sail Racing


Dinghy Sail Racing erbjuder ett stort utbud av välutvecklade seglingsprodukter för jolleseglare och seglare. Vårt sortiment inkluderar Fighter Optimisten som är perfekt för tävlingar. Med våra produkter kan du njuta av spänningen och utmaningen med segling på en helt ny nivå. Utforska vårt sortiment och ta din segling till nya höjder med Dinghy Sail Racing.

Nyhet: 2022-12-21